КЛУБ ,,„Английска лаборатория“”
Ръководител: Катерина Похлупкова

Най-напрегнатият и вълнуващ момент за нашия клуб е ежегодното състезание Spelling Bee, където ние показваме какво сме научили през годината. Емоции на гордост от добре свършената работа и леко разочарование, защото не можем всички да се класираме на първо място.

КЛУБ ,,„Английска лаборатория“”
Ръководител: Катерина Похлупкова

Традицията повелява на Коледа да се шият Коледни чорапи, за да може Дядо Коледа да ги напълни с лакомства за отличните ученици. Нашите творци стават все по- добри и всяка година чорапите им се харесват все повече на Дядо Коледа и той с удоволствие ги пълни с вкусотии.

КЛУБ ,,„Английска лаборатория“”
Ръководител: Катерина Похлупкова

Всяка година учениците, участващи в клуба стават част от традицията на Хелуин в англоговорящите страни и правят свои тиквени фенери. С много хъс и идеи те се опитват всяка година да направят най- страшните и най-весели фенери.

КЛУБ ,,Математиката – лесна и интересна”
Ръководител: Роза Захова ст. учител начален етап

Любими за учениците от четвърти клас са логическите задачи, по-точно главоблъсканиците за подреждане, познати ни като танграми. Всеки от групата избра силуета, който да подреди и показа, че познава геометричните фигури и умее да ги разполага в пространството така, че да изгражда образи.

Като за предколедно, заниманието на клуб „Обичам родния език“ беше и занимателно.С въпроси от рубриките „Буква, азбука, писмо“, „Каламбури, епиграми, сбърканици“, „Творчески задачи“. И с пожелания за весели празници.

Пет години
ЗАНИМАНИЯ ПО ИНТЕРЕСИ

Клуб ,,Аз съм човекът на новото време “
Ръководител: Антоанета Похлупкова учител БЕЛ

И тази учебна година клубът,,Аз съм човекът на новото време ” продължава своята дейност, участници са учениците от 7.Б клас. Освен с развитие на комуникативните си компетентности те продължават да се запознават с българската история и традиции, като посетиха Историческия музей на Велинград и разгледаха изложба за живота и делото на Гоце Делчев.
Те дариха на постоянната експозиция на музея издание на романа ,,Под игото” от 1938г. и автентична родопска престилка наследство от Пеевия род.
Ръководител на клуба: Антоанета Похлупкова, учител по БЕЛ

Клуб по интереси Тема: “Обичам родния език”

Клуб “Занимателна математика” а учениците от 6а и 6б клас.

С математиката учим и творим.

Клуб “Светът на математиката” Тема: “Невъзможни фигури”

Клуб “Любознайко” ІVб клас

Клуб “Любознайко” ІVа клас

Клуб “Светът на математиката” Тема: “Приложна математика”